Ontharen met sugaring voor een super glad resultaat! (minder pijnlijk, geen risico op allergie en geschikt voor de meest gevoelige gebieden)

Langdurig resultaat

Na een aantal behandelingen begint de haarfollikel uitgeput te geraken, de follikel gaat krimpen. Het haar groeit steeds fijner en langzamer. Doordat de suiker ook heel kort haar kan verwijderen, is het mogelijk het haar in de vroege anagene fase te verwijderen. Na enkele behandelingen zal je de superieure resultaten zien en voelen! Alle haren hebben een eigen groeifase de anagene (groeiende haar) catagene (uitvallende haar) en telogene fase (haar in rust).

Als je na het ontharen al snel weer haren ziet terugkomen, dan waren de haren die je ziet in rust tijdens het sugaren. De suikerpasta kan alleen de zichtbare, in de groeifase zijnde haren verwijderen. Pas na drie of vier behandelingen zijn alle haren aan de beurt geweest en wordt de periode tussen de sugarbehandelingen steeds langer. De haren in het gezicht zijn onderhevig aan hormonen en zullen dus vrijwel altijd terugkomen (zelfs bij IPL).

Prijs

€85,00

Afspraak maken